Oświadczenie zespołu Cerebrum

Kilka słów od zespołu Cerebrum odnośnie koncertu, który miał się odbyć/ma się odbyć (niepotrzebne skreślić) w Rzeszowie w sobotę 21 kwietnia: “Ze względu na brak poważnego podejścia organizatorów do kwestii związanych z organizacją i promocją koncertu, jesteśmy kolejnym po Pandermonium zespołem zmuszonym do odwołania naszego występu w ramach imprezy Darkness of the Metal Night vol. III. Organizatorom życzymy na przyszłość więcej dojrzałości i odpowiedzialności. Wszystkich zainteresowanych naszym występem przepraszamy.”

Autor

12278 tekstów dla Chaos Vault

Sarkazm mu ojcem, ironia matką i jak większość bękartów jest nielubiany. W życiu nie trzymał instrumentu w ręku, więc teraz wyżywa się na muzykach. W obiektywizm recenzencki wierzy w takim samym stopniu jak we wniebowstąpienie, świętych obcowanie i grzechów odpuszczenie.